top of page
Timișoara | Romania
Timișoara | Romania

Sat, 10 Feb

|

Timișoara

Timișoara | Romania

Time & Location

10 Feb 2024, 09:30

Timișoara, Strada Johann Heinrich Pestalozzi 1/a, Timișoara 300115, Rumunia

About The Event

Descoperă Lumea Posibilităților cu DUOLIFE!

Descoperiți și prezentați lumii oportunitățile nelimitate oferite de Clubul DUOLIFE! Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat la trei conferințe staționare unice, care vor avea loc în 3 orașe din România pe 10 și 11 februarie 2024. Acestea reprezintă o ocazie unică de a explora potențialul Clubului DUOLIFE și de a învăța cum să vă dezvoltați atât competențele de afaceri, cât și cele personale.

Împreună cu Co-fondatorul DUOLIFE - Piotr Pacyga, Directorul Internațional DUOLIFE Krzysztof Drobny și cu Experți proeminenți în domeniul sănătății - Kiss Csaba - Terapeut de Medicină Alternativă, Ambasador și Director Internațional DUOLIFE, Dr. Lia Lucaci - Doctor in Medicină Generală și Dr. Cezar - Cardiolog Nonconformist, Pasionat de nutriție, sport și psihologie –  vă așteaptă cu discursuri fascinante!

🌟 De ce merită să participați?

1. Sprijin Practic pentru Dezvoltarea unei Afaceri: Aflați cum Planul de Marketing atractiv al DUOLIFE vă permite să vă construiți o sursă stabilă de venit, în funcție de angajamentul dumneavoastră.

2. Prezentare de Produse: Obțineți informații sigure despre suplimentele alimentare, produsele cosmetice și ingredientele acestora și învățați cum să le folosiți cu înțelepciune.

3. Networking și Întâlniri Business: Folosiți conferințele pentru a face noi contacte de afaceri, pentru a vă dezvolta cariera și pentru a fi eficient.

4. Integrare: Simțiți atmosfera de familie a Clubului DUOLIFE - mereu împreună, mereu solidari.

5. Motivație și inspirație: Aflați despre poveștile de succes, participați la sesiuni de inspirație și sărbătoriți realizările pentru a vă menține motivați să continuați și să creșteți.

📅 Salvați data:

  • 10 februarie 2024
  • Locul de desfășurare: consultați site-ul oficial: DUOLIFE Events

*Piotr Pacyga - va fi prezent în toate cele 3 orașe

**Krzysztof Drobny - va fi prezent în toate cele 3 orașe

***Kiss Csaba - va fi prezent în Timișoara și Alba Iulia

****Dr. Lia Lucaci - va fi prezentă în Iași

*****Dr. Cezar - va fi prezent în Iași

Vino alături de noi, salvează datele, haideți să creăm împreună momente de neuitat, pline de inspirație și motivație!

Vă așteptăm cu drag, pe curând!

Share This Event

bottom of page